Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності - 21 Квітня 2022 - Дмитрушківський ліцей
Меню сайту
Календар свят
Календар
«  Апрель 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

19:11
Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності

21 квітня кожного року відзначають  Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності. Свято з’явилось у 2002 році, а у 2017 році Організація Об’єднаних Націй проголосила його міжнародним днем.

Знання потрібні людині, щоб жити. Щоб життя було приємним, зручним, комфортним та максимально безпечним. Такі знання набуваються нами через закладений в нашій природі творчий процес. Він дозволяє створювати щось унікальне й корисне, що часто породжує справжні інновації, а вони у свою чергу дозволяють нам вирішувати ті завдання, які ставить перед нами сучасний світ.

Це стосується й освітнього процесу, адже останні роки потреба в інноваціях у цій сфері зростає досить стрімко. Дмитрушківський ліцей завжди намагається йти в ногу з часом, тому педагоги постійно знаходяться в пошуках удосконалення навчального процесу, адже онлайн-тестуванням уже нікого не здивуєш, використовують новітні методи, інтерактивні платформи, а також створюють тематичні авторські розробки.

Сьогодні на уроках активно використовуємо інтерактивні вправи онлайн-конструктора Learningapps.org, цифрові уроки та 3D-медіатеку електронного ресурсу mozaweb.com, доступ до яких зараз повністю безкоштовний для українських учителів, учнів та їх батьків.

Також активно впроваджуємо ігрові форми навчання за допомогою Minecraft і Minetest.

Ще одним відкриттям для дистанційної освіти стало використання та створення авторських інтерактивних онлайн-зошитів на платформі liveworksheets.com.

Цього року учителі ліцею беруть участь у онлайн-фестивалі освітніх альтернатив «ВільнОсвіта. Свобода вибору. Вибір свободи», який проходить з 18 квітня до 6 травня 2022 року. Проєкт має на меті надати інформаційну підтримку для тих, хто шукає власний освітній шлях у воєнних обставинах. Дати натхнення та «паливо» для освітян, які продовжують творити освітні проекти для українських дітей в Україні та за кордоном.

Записуйте всі творчі ідеї та втілюйте їх у життя, адже саме творче мислення допомагає створити щось унікальне, нове, цікаве й корисне!

 

Ділимось з вами переліком корисних інформаційних ресурсів для творчих та інноваційних уроків ----->

Переглядів: 164 | Додав: dmlsayt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Вхід на сайт
Пошук
<

Дмитрушківський ліцей© 2024
Наша адреса: 20332, Черкаська обл., Уманський р-н., с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська,15
e-mail: dmitrushki@ukr.net
Створити безкоштовний сайт на uCoz