Сади Перемоги у Дмитрушківському ліцеї - 4 Травня 2022 - Дмитрушківський ліцей
Меню сайту
Календар свят
Календар
«  Май 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

18:16
Сади Перемоги у Дмитрушківському ліцеї

Війна на території Україні унеможливлює використання всіх сільськогосподарських земель, що згодом може призвести до продовольчої кризи.

У Міністерстві аграрної політики та Міністерстві розвитку громад закликають українців якомога ефективніше використовувати земельні ділянки.

Щоб активізувати цей процес, відомства почали реалізовувати всеукраїнську ініціативу Сади Перемоги. Це не нова ідея. Такі овочеві, фруктові та трав’яні сади, були висаджені в приватних помешканнях і громадських парках у США, Великобританії, Канаді, Австралії та Німеччині під час Першої та Другої світових воєн. Вони допомогли вистояти країнам у найскрутніші часи.

Сьогодні, у цей надскладний для нашої країни час працівники Дмитрушківського ліцею долучилися до цієї кампанії, адже маємо клаптик землі, на якому можна виростити врожай, що допоможе знизити ризик гострої продовольчої кризи в майбутньому.

За ініціативи голови Уманської районної військової адміністрації Ігоря Миклащука заклад освіти отримав посадковий матеріал овочевих культур голландських та польських сортів. Тож незабаром на шкільній ділянці будуть красуватись огірки, цибуля, редиска, горох, квасоля, морква, бурячок та різноманітна зелень. Усе це стане в пригоді, коли повернуться на навчання наші школярі.

А ще ми продовжуємо висаджувати квіти та займаємось благоустроєм шкільного садку, адже щиро віримо, що краса обов'язково врятує світ!

Долучаймося до Городніх військ України - допомагаймо ефективно використати кожен клаптик нашої землі задля спільної Перемоги!

Уманська районна державна адміністрація

Ігор Миклащук

Ніна Мовчан

Дмитрушківська громада

Переглядів: 171 | Додав: dmlsayt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Вхід на сайт
Пошук
<

Дмитрушківський ліцей© 2024
Наша адреса: 20332, Черкаська обл., Уманський р-н., с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська,15
e-mail: dmitrushki@ukr.net
Створити безкоштовний сайт на uCoz