Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру - 6 Квітня 2022 - Дмитрушківський ліцей
Меню сайту
Календар свят
Календар
«  Апрель 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

21:08
Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру

Сьогодні 6 квітня у світі відзначається Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, який  був започаткований у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом. 

Спорт на благо миру та розвитку – ключове формулювання цієї міжнародної події, яке підкреслює важливість і необхідність цього виду загальнолюдської діяльності для всіх нас, для суспільства, держави, урядових та неурядових організацій. Здоровий спосіб життя, фізична і інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя.

Цей день обраний не випадково. Власне 6 квітня 1894 року у місті Афіни розпочалися І Олімпійські ігри сучасності.

Україна щороку активно долучається до відзначення цього свята, розуміючи, що спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об'єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку. 

Дмитрушківський ліцей  у цей день хоче розповісти про нашу гордість - ФК "Дмитрушки" та ФК "Дмитрушки-ЮНІОРИ", адже вони неодноразові переможці районних, обласних, регіональних турнірів. На їхньому рахунку десятки захоплюючих ігор. Сьогодні, зважаючи на ситуацію в країні, тренер команди всіляко намагається відволікти хлопців, відновивши тренування та зайнявши їхні голови, руки та ноги улюбленою справою. Вітаємо наших футболістів зі святом та зичимо нових перемог!

На зображенні може бути: стоїть

Також сьогодні учні Дмитрушківського ліцею доєднались до Всеукраїнського онлайн-уроку фізичної культури на благо миру та розвитку з нагоди Міжнародного дня спорту, який об’єднав школярів, вчителів, зірок шоу-бізнесу, спорту та лідерів думок. Під час уроку було встановлено Національний Рекорд України.

Ця ініціатива – спільний проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерства освіти і науки, ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор», яка відбулась у межах реалізації програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Переглядів: 161 | Додав: dmlsayt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Вхід на сайт
Пошук
<

Дмитрушківський ліцей© 2024
Наша адреса: 20332, Черкаська обл., Уманський р-н., с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська,15
e-mail: dmitrushki@ukr.net
Створити безкоштовний сайт на uCoz