Ансамбль "Радість" - 4 Квітня 2016 - Дмитрушківський ліцей
Меню сайту
Календар свят
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

10:06
Ансамбль "Радість"

  Розвиток нашого суспільства залежить від духовного розвитку кожної особистості. І велике значення у цьому має вплив мистецтва на людину та її виховання. Невід’ємною частиною мистецтва є музичне мистецтво. Воно займає значне місце у нашому житті і є надихаючою силою для кожного з нас. Пісня втішає і заспокоює, піднімає і  надихає на боротьбу з життєвими обставинами. У Дмитрушківській загальноосвітній школі жодне свято чи подія не обходиться без пісні у виконанні дитячого вокального ансамблю «Радість», незмінним керівником якого є учитель Бабанської дитячої музичної школи Мазура Юлія Петрівна.

   Щороку Юлія Петрівна разом зі своїми вихованцями беруть активну участь у різноманітних конкурсах та фестивалях, виборюючи призові місця. Проте 2015-2016 навчальний рік для учасників ансамблю став особливо плідним. Адже виступивши на сцені Черкаської Філармонії під час Всеукраїнського фестивалю-конкурсу для дітей та молоді «Різдвяні зоряні мости», серед сімдесяти молодіжних колективів вибороли ІІ місце. Далі була перемога у районному мистецькому конкурсі «Дивокрай Уманщини». Останньою радісною подією стала поїздка до столиці нашої України, м. Києва, на Міжнародний фестиваль-конкурс «Джерело надій», де ансамбль виборов ІІ місце.

    Перемоги наших дітей – це перемоги не лише педагогів, й сільської громади. Тому варто відзначити активну участь у підтримці конкурсантів нашими меценатами: сільським головою Нагорним С. Д., директором п/п «Дмитрушки» Рубаненком В. А., директором комбікормового заводу Кисілем Є. А., директором Уманьплемпідприємства Мацацою М. М. Адже завдячуючи їхньому піклуванню та підтримці учні Дмитрушківської школи мають змогу дарувати свій талант людям.

          Нехай не всі діти стануть ученими, письменниками чи акторами, але той вогник благородства, шляхетності, інтелектуальності і творчості, що горить у їхніх серцях сьогодні, буде горіти ще більше і зігріватиме не лише рідних, близьких та друзів. Ми щиро радіємо їхнім успіхам, бо ж ці успіхи – це й наші успіхи, і в майбутньому будемо робити все для того, щоб все нові і нові таланти з’являлися у стінах школи.

 

 

Переглядів: 418 | Додав: bgtu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Вхід на сайт
Пошук
<

Дмитрушківський ліцей© 2024
Наша адреса: 20332, Черкаська обл., Уманський р-н., с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська,15
e-mail: dmitrushki@ukr.net
Створити безкоштовний сайт на uCoz