Зустріч польської делегації в Дмитушківській ЗОШ І-ІІІ ступенів. - 7 Травня 2019 - Дмитрушківський ліцей
Меню сайту
Календар свят
Календар
«  Май 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

14:46
Зустріч польської делегації в Дмитушківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

2 травня 2019 року в Дмитрушківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулась зустріч з польською делегацією зі школи в Старих Бутковичах Республіки Польща.


 

Директор школи Мовчан Ніна Іванівна познайомила делегацію із життям нашої школи. Гостям була запропонована концертна програма, в якій взяли участь учні-переможці всеукраїнських та міжнародних конкурсів: ансамбль «Радість» Дмитрушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та зразковий акробатичний колектив «Весела дітвора», вихованці Старобабанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, хореографічні та вокальні колективи нашої школи.

Також представлено творчий показ робіт учнів 7, 8, 9 класів, виготовлених під час проведення уроків трудового навчання, технологій, факультативів і на засіданнях гуртка «Моделювання та пошиття одягу», «Технологія виготовлення спідниць» та «Технологія виготовлення та оздоблення суконь», під загальною назвою Театр мод «Фешин-діти».

Голова об’єднаної територіальної громади, Шевчук Тетяна Борисівна, та її заступники разом із педагогічним колективом гостинно зустріли делегацію польських педагогів та поспілкувались на тему співпраці, актуальніу для школи та громади.

Суттєвий внесок для зустрічі польської делегації зробила директор Дмитрушківського СБК Склярук Наталя Володимирівна. Вона підготувала кухлики, календарі та подарункові пакети із логотипами нашої школи.

Гості мали змогу помилуватися великодньою виставкою, розміщеною у фойє школи.

Педагогічний колектив Дмитрушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів висловлює щиру вдячність П/П «Дмитрушки», (керівники – Рубаненко В. А., Петриченко А. І.), за значну матеріальну допомогу та депутату ОТГ Кашперському В. М. за організацію прийому гостей.

Віримо, що такі зустрічі у теплій, дружній атмосфері сприятимуть не лише спілкуванню дітей і педагогів з іноземними гостями, а й популяризації української мови, культури, самобутності.

Переглядів: 302 | Додав: netypska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Вхід на сайт
Пошук
<

Дмитрушківський ліцей© 2024
Наша адреса: 20332, Черкаська обл., Уманський р-н., с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська,15
e-mail: dmitrushki@ukr.net
Створити безкоштовний сайт на uCoz