Методична робота - 24 Червня 2018 - Дмитрушківський ліцей
Меню сайту
Календар свят
Календар
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

12:34
Методична робота

Методична робота

У 2017/2018 навчальному році методична робота в школі регламентувалась Законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Положеннями «Про загальноосвітній навчальний заклад», розпорядженнями Президента України, постановами Кабінету Міністрів України, місцевих органів виконавчої влади, наказами департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, методичними рекомендаціями Черкаського ОІПОПП, наказами відділу освіти, молоді та спорту Уманської районної державної адміністрації, а також відповідно до завдань, визначених у наказі по школі № 63 від 08.09.2017 "Про підсумки методичної роботи у 2016/2017 н.р. та організацію методичної роботи з педагогічними кадрами у 2017/2018 навчальному році".

Діяльність педагогічного колективу школи за своїм змістом і результативністю була спрямована на реалізацію мети, поставленої на початку навчального року в справі навчання та виховання підростаючого покоління, а також на реалізацію чітко визначених принципів організації методичної роботи, на основі яких здійснювався системно-культурний підхід вдосконалення особистості вчителя і розвитку його творчого потенціалу.

Аналіз підсумків роботи за 2017/2018 н. р. свідчить, що колектив учителів у процесі своєї діяльності працював над реалізацією навчально-педагогічної теми «Від творчого вчителя до конкурентоздатного компетентного випускника шляхом модернізації методів навчання та виховання» і ставить перед собою виконання таких завдань:

- поглиблення змісту загальноосвітньої підготовки учнів з окремих предметів шляхом створення профільних класів, організації роботи факультативів, гуртків, спецкурсів;

- підвищення якості знань учнів з базових предметів навчального плану;

- підвищення теоретичної, науково-методичної та професійної підготовки педагогічних працівників шляхом організації роботи ШМО учителів-предметників, проведення методичних тижнів, декад;

- забезпечення ефективної роботи методичного кабінету школи;

- створення умов для оволодіння педагогами інноваційними методиками з метою підвищення результативності навчально-виховного процесу.

З метою цілеспрямованої роботи та для забезпечення колективного керівництва методичною роботою в школі існує методична рада, до складу якої ввійшли директор школи, заступник директора з навчально-виховної роботи, заступник директора з виховної роботи, керівники шкільних методичних об’єднань.

В школі працює чотири МО: природничо-математичного циклу, суспільно-гуманітарного, вчителів початкових класів, класних керівників.

 

Форма методичної роботи

Керівник МО

Проблема, над якою працює МО

МО учителів природничо-математичного циклу

Виштак С.Л.

Активізація розумової діяльності та розвиток комунікативних якостей шляхом використання інноваційних технологій

МО учителів суспільно-гуманітарного циклу

Дзисюк В.М.

Удосконалення уроку як засобу творчого розвитку учителя і учнів

МО учителів початкових класів

Лівшун О.В.

Формування пізнавальної активності молодших школярів шляхом впровадження новітніх технологій

Лабораторія класного керівника

Віштак С.Г.

Формування гармонійно розвиненої особистості, яка б поєднувала в собі духовне багатство, патріотизм, повагу до сімейних цінностей та дисциплінованість

Переглядів: 359 | Додав: netypska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Вхід на сайт
Пошук
<

Дмитрушківський ліцей© 2024
Наша адреса: 20332, Черкаська обл., Уманський р-н., с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська,15
e-mail: dmitrushki@ukr.net
Створити безкоштовний сайт на uCoz